Táborský festival vína 2015

Organizátor: město Tábor, Táborský festival vína
Místo konání: Tábor
Datum: Od: 28.02.2015 18:00
Do: 28.03.2015 00:00
Žánr: Jiné |
Město: Tábor
Okres: Tábor
Kraj: Jihočeský kraj
Předprodej: www.festival-vina.cz
Cena: 140 Kč - 1 790 Kč

Popis akce

Unikátní program sedmého ročníku nabídne návštěvníkům na 36 akcích propojení mistrovské gastronomie se špičkovými víny, řízené degustace za účasti nejlepších vinařů, sommelierů a degustátorů ČR, přednášky, divadla a koncerty.




PROGRAM TÁBORSKÉHO FESTIVALU VÍNA 2015

PRODEJNÍ PŘEHLÍDKA VÍN - ČECHY
28.2. 2015 / 13.00 -22.00 / Hotel Palcát - velký sál, Tábor
- velká ochutnávka až 250 vzorků vín od 20 předních vinařů z Čech a zahraničí

VINAŘSTVÍ ŠKROBÁK
1.3. 2015 / 18.00 / Coffe & Tee Na Tržním
- řízená degustace

AUTENTICKÉ "GUSHU PUER" ČAJE Z DIVOKÝCH ČAJOVÝCH KEŘŮ
1.3. 2015 / 18.00 / Dobrá čajovna Tábor
- ochutnávka 10 vzorků zelených a černých puer čajů

ORANGE WINE
2.3. 2015 / 19.00 / Vinný bar Provaznická 152
- unikátní degustace, která nás podrobně seznámí s raritními oranžovými víny

VINAŘ ROKU 2014
3.3. 2015 / 19.00 / Restaurace Illusion hotelu Palcát
- degustace, v rámci které se představí 3 nejlepší vinaři ČR z nejprestižnější soutěže Vinař roku 2014

PIVO & POKRMY I.
4.3. 2015 / 19.00 / Restaurace Dobromila
- degustační 5 chodové menu českých pokrmů v moderním pojetí volené dle vzorků piv

VINAŘSTVÍ SPRINGER
5.3. 2015 / 19.15 / Vinotéka U Černého kocoura a zeleného stromu
- řízená degustace

GRAND CHEF MENU PODLE MICHELINSKÝCH KUCHAŘŮ
6.3. 2015 / 19.00 / Restaurace Goldie hotelu Nautilus
- luxusní pětichodové menu, které je sestavené z receptů od nejlepších kuchařů světa

ČECHY – UNIKÁTNÍ TERROIR
7.3. 2015 / 18.00 / Vinotéka U Černého kocoura a zeleného stromu
- unikátní degustace, která nás podrobně seznámí s nejlepšími víny českých vinařů

JAPONSKÝ ČAJOVÝ OBŘAD RYUREI S POKRMY KAISEKI
8.3. 2015 / 18.00 / Dobrá čajovna Tábor
- unikátní čajový obřad v podání mistryně Darji Kawasumi a jejího žáka Jana Nápravy ve spojení
s pokrmy od šéfkuchaře Tatadayosho Ebina

KVÁSKOVÝ CHLÉB A SPONTÁNNĚ KVAŠENÁ VÍNA
9.3. 2015 / 19.00 / Vinný bar Provaznická 152
- workshop a degustace 7 druhů pravého kváskového chleba se spontánně kvašenými víny

RHONA - KRAJEM VÍNA
10.3. 2015 / 19.00 / Restaurace Illusion hotelu Palcát
- unikátní degustace špičkových vín ze slavného francouzského vin

GURMÁNSKÉ DEZERTY & VÍNA
11.3. 2015 / 19.00 / Restaurace Goldie hotelu Nautilus
- speciální 5 chodové menu netradičních dezertů se skvělými víny Vinařství Sonberk

VINAŘSTVÍ TRPĚLKA & OULEHLA
12.3. 2015 / 19.15 / U Černého kocoura a zeleného stromu
- řízená degustace

TATARÁČKY & VÍNA
13.3. 2015 / 19.00 / Restaurace Dobromila
- degustační 5 chodové menu tataráčků v moderním pojetí se skvělými víny Vinařství Mikrosvín

KOKTEJL PARTY
13.3. 2015 / 19.00 / Club hotelu Palcát
- workshop a unikátní degustace11 koktejlů z luxusních nápojů

GALAVEČEŘE MILOŠE MICHLOVSKÉHO
14.3. 2015 / 18.00 /Restaurace Illusion hotelu Palcát
- 5 chodová galavečeře, kterou povede legendární vinař a specialista na gastronomii Miloš MiIchlovský

DEGUSTACE RUČNĚ ZPRACOVÁVANÝCH ZELENÝCH ČAJŮ J. KOREJE
15.3. 2015 / 18.00 / Dobrá čajovna Tábor
- degustace xxxxx vzorků jihokorejských zelených čajů

SÝRY & VÍNA I.
15.3. 2015 / 18.00 / Salonek Goldie hotelu Nautilus
- 4 chodová večeře sýrových pokrmů snoubených se skvělými rumunskými víny

SÝRY & VÍNA II.
16.3. 2015 / 18.00 / Salonek Goldie hotelu Nautilus
- 4 chodová večeře sýrových pokrmů snoubených se skvělými rumunskými víny

VOC ZNOJMO
17.3. 2015 / 19.15 / Vinotéka U Černého kocoura a zeleného stromu
- řízená degustace

VEGETARIÁNSKÁ VEČEŘE
18.3. 2015 / 19.00 / Vinný bar Provaznická 152
- 5 chodová večeře skvělých vegetariánských pokrmů, kterou doplní špičková autentistická vína

VINAŘSTVÍ KOŠUT
19.3. 2015 / 19.15 / Vinotéka U černého kocoura a zeleného stromu
- řízená degustace

PIVO & POKRMY II.
20.3. 2015 / 19.00 / Restaurace Dobromila
- 5 chodová večeře a srovnávací degustace českých a zahraničních piv

PRŮVODCE NEJLEPŠÍMI VÍNY ČR 2014-2015
20.3. 2015 / 19.00 / Restaurace Illusion hotelu Palcát
- řízená degustace 12 nejzajímavějších vín z publikace Průvodce nejlepšími víny ČR 2014-2015

GALAVEČEŘE S ETIKETOU LADISLAVA ŠPAČKA
21.3. 2015 / 18.00 / Restaurace Illusion hotelu Palcát
- 5 chodová galavečeře spojená s praktickou přednáškou o etiketě v

Fotografie

Vyhledávání v databázi







Vyhledávání v kalendáři









TOPlist